Fakta om Lerkilshamnen

Lerkils Båtsällskap är en båtklubb med 800 medlemmar

Lerkils Båtsällskap (LBS) är en båtklubb som finns i Lerkil, beläget väster om Kungsbacka på Sveriges västkust. Sällskapet har traditionellt spelat en central roll i det lokala båtlivet, och det har engagerat både invånare och besökare genom åren.

Historia: LBS har en rik historia som sträcker sig över flera årtionden och är en given samlingspunkt för båtentusiaster.

Verksamhet: Klubben organiserar ofta olika aktiviteter och evenemang, från seglingskurser till regattor och sociala sammankomster. Onsdagsseglingar och vår populära tjejssegling varje vecka är fina exempel på dessa.

Faciliteter: Som båtklubb, ställer vi olika tjänster till förfogande för våra medlemmar. Dessa inkluderar båtplatser i vattnet under sommarsäsongen och säkra uppställningsplatser under vintern. Dessutom erbjuder klubben båtlyfttjänster, ett klubbhus och till och med en avkopplande bastu med tillhörande havsbad året om.

Utbildning: LBS erbjuder utbildning och kurser för sina medlemmar, från grundläggande båthantering till avancerade seglingsfärdigheter.