Bastu & havsbad

Vi är glada att kunna informera er om att vår nya bastu snart är redo! Tack vare ert tålamod och stöd kommer vi inom kort att bjuda in er till varma och avkopplande stunder i vår oas.

För att säkerställa en problemfri upplevelse och tillgång till bastun, vill vi påminna om att användningen kräver ett giltigt medlemskap hos Lerkils Båtsällskap (LBS) samt en årlig bastuavgift på 400 kr. Detta lilla bidrag går direkt till bastuns drift och underhåll.

Då du löst din bastuavgift så erbjuds du badtider från tidig morgon till sen kväll där varje bokningsbart intervall är 90 minuter långt. Två kvällar i veckan har vi öppen bastu med drop-in för damer respektive herrar. Bastun rymmer 6 personer och du kan antingen boka hela bastun eller en plats. Hur ofta du kommer kunna få boka hela bastun beror på vilket gensvar vi får. Men räkna med minst 1 gång i månaden.

Observera att bastun är en exklusiv förmån för våra medlemmar och nyckeln till denna avslappningsplats finns säkert förvarad i nyckelskåpet. Kom ihåg att endast registrerade LBS-medlemmar med bastutillägg samt familjemedlemmar boende på samma adress, har rätt att boka bastun. För att upprätthålla bastuns skick och gemenskapens integritet kan medlemskap och tillträde inte överlåtas eller lånas ut till andra. Däremot om du bokat hela bastun så står det dig fritt att ta med vem som helst så länge du själv är med och badar.

Är du redo för din första bastusession? Registrera ditt bastumedlemskap genom att klicka här (extern länk).

Vi ser fram emot att dela denna avkopplande upplevelse med er.

Med vänliga hälsningar
Styrelsen